Dunca Construct SRL

Dunca Construct este o companie privată cu un capital 100% românesc înființată în anul 2007. Principalul nostru domeniu de activitate este importul și distribuția de plăci ceramice din Italia, Spania și Polonia. Firma s-a dezvoltat în decursul anilor fiind astăzi un cunoscut partener pentru comercianți, arhitecți și constructori de pe piața internă.

Calitatea, inovația și design-ul s-au stabilit în cadrul firmei noastre, sub forma unei game rafinate de produse pentru amenajarea interioară a locuinței dumneavoastră. Dunca Construct își dedică timpul pentru furnizarea celor mai variate și convenabile opțiuni pentru clienții și partenerii actuali și viitori.

Aducem constant inovaţii în ceea ce priveşte plăcile ceramice pentru a satisface nevoile tuturor categoriilor de clienți.

Fiind una dintre principalele firme distribuitoare de plăci ceramice ne-am impus pe piața românescă prin seriozitate, profesionalism și creativitate.
Dispunând de experiența acumulată în timp, cât și de logistica necesară, produsele noastre sunt distribuite la nivel național, departamentul de vânzări fiind în permanență la dispoziția partenerilor noștri.

Echipa Dunca Construct este pregătită să vină în permanență în sprijinul dumneavoastră !

Slogan: Indiferent de noile cerințe care apar pe piață, viitorul poartă amprenta Dunca Construct!